2014. december 21., vasárnap

Marcipános bejgli

Ennek a bejglinek is csak a töltelékének az elkészítését írom le, mert a tészta az ugyanaz, mindenhol :) 
A legnagyobb sikere ennek volt, és igazából ha ezentúl bejglit kell készítenem, az biztos, hogy ilyet fogok csinálni. :) 



Hozzávalók a töltelékhez: 
200 g mandula (őrölt)
1 evőkanál mandula aroma
125 g cukor 
1 dl tej
pici só



A töltelék minden összetevőjét egy lábasba tesszük, kivéve a mandulát, majd összeforraljuk őket, és forrón a mandulára öntjük. Elkeverjük, megvárjuk, míg kihűl, és mehet is bele a tésztánkba. Nagyon gyorsan megvan ez a töltelék, egyszerű vele dolgozni, nem folyik ki, és iszonyatosan finom. ;) 

Itt a többi íz is, amennyiben szeretnéd megnézni:
Csokoládés bejgli

Ha tetszett, akkor likeolhatsz facebookon ezen a linken: Cake Island :)

XOXO

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése