2014. november 25., kedd

Karácsonyi cake pop

Anglia kicsit másképp ünnepli a karácsonyt, mint mi otthon. Először nagyon meglepődtem, amikor tavaly ilyenkor már láttam, hogy bent állnak a karácsonyfák a házakban, minden ki van díszítve, és már akciósan kaphatók a fák az üzletekben. Idén már a harmadik karácsonyomat töltöm idekint, úgyhogy már megszoktam az itteni ünnepi hangulatot, sőt már látom a szépségeit is. Sokkal hamarabb megjön az ember karácsonyi hangulata, annak ellenére, hogy itt nem igazán jellemző a hóesés, és 0 fok alá nem is nagyon megy le a hőmérséklet. 


Ma már elég hűvös volt odakint, és olyan jó volt egy forró kakaó társaságában a meleg szobában az illatgyertyák által teremtett karácsonyi légkörben üldögélni. A fűszeres illat az egész lakást beborította. :) Így hát mivel közeleg a karácsony, így stílusosan egy karácsonyi díszítéssel büszkélkedő sütinyalókákat mutatok.  



Az ízüket tekintve Oreo keksszel töltöttek . :)

Elkészítésük nagyon egyszerű, mert semmi másra nincsen szükség, csak Oreo kekszre, valamint krémsajtra. Nem kell sütni sem, csak összegyúrni az alapanyagokat.

Ha tetszett, akkor likeolhatsz facebookon ezen a linken: Cake Island :) 

XOXO



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése